بهترین های پزشکی و پرستاری | اوردامین : معایب خوردن پوست مرغ
بهترین های پزشکی و پرستاری | اوردامین : معایب خوردن پوست مرغ
  • اوردامین
  • طراحی وب
1403
فروردين
09
پنج شنبه
شمارنده
بازدید امروز : 1914 بازدید
کل بازدید کنندگان امروز : 352 نفر
بازدید کل : 54331089 بازدید
حاضرین در سایت : 59 نفر

تاریخ شروع شمارشگر : 94/03/01

عمر سایت : حدود 9 سال پیش

تعداد کل مطالب : 1214

معایب خوردن پوست مرغ

مهمترین ایراد نگه داشتن پوست روی مرغ این است که کالری و چربی اشباع بیشتری به غذایتان اضافه می‌کند. به گزارش وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA) یک فنجان سینه‌ی مرغ پخته شده بدون پوست دارای ۲۳۱ کالری است، در حالی که یک فنجان سینه‌ی مرغ پخته شده با پوست حاوی ۲۷۶ کالری است. با وجود اینکه بیشتر چربی پوست مرغ از نوع غیر اشباع است، اما در هر اونس آن ۳ گرم چربی اشباع وجود دارد، که همان میزان موجود در یک فنجان سینه مرغ پخته شده است.

انجمن سلامت آمریکا توصیه می‌کند که میزان چربی اشباع در رژیم غذایی‌تان را تا ۵ یا ۶ درصد کل کالری دریافتی روزانه کاهش دهید که با حدود ۱۳ گرم چربی اشباع روزانه در رژیم ۲۰۰۰ کالری برابر است.

حرف آخر

مزایا و معایبی در برداشتن پوست مرغ قبل از خوردن آن وجود دارد. حرف آخر این است که نگه داشتن پوست مرغ کالری دریافتی یا خطر بیماری‌های قلبی را در صورتی که به اندازه متعادل در برنامه‌ی غذایی مصرف شود، به طرز چشمگیر افزایش نمی‌دهد. ادعای نادرستی در مورد پوست مرغ وجود دارد که تصور می‌شود سرشار از چربی است، اما از آنجا که در پوست مرغ، چربی غیر اشباع سالم بیش از چربی اشباع وجود دارد، به آن بدی که فکر می‌کنید نیست. پس اگر از خوردن آن لذت می‌برید، نگران نباشید.

نویسنده : هما تختی
تاریخ ارسال : شنبه ، 96/12/05 ، در ساعت 20:42

نظرات برای معایب خوردن پوست مرغ

نام و نام خانوادگی شما *
آدرس ایمیل شما
آدرس وب شما
متن نظر *